Rólunk

A FreeDee Printing Solutions

A FreeDee 2012-ben alapult és azóta foglalkozunk 3D nyomtatókkal, szkennerekkel és egyáltalán a 3D nyomtatás színes világával és innovatív technológiájával. A 3Doodler 3D nyomtatótollra már az első KickStarter Kampány során, 2013-ban felfigyeltünk, így 2014. áprilisában az elsők között voltunk a világon, akik a 3Doodler gyártójának, a WobbleWorks viszonteladói lettek. Jelenleg Magyarországon és Szlovéniában is mi vagyunk a 3Doodler hivatalos forgalmazója.
A nyomtatótollat lelkesen és nyitottan fogadta a magyar kreatív közösség. Rengeteg workshopot tartottunk, céges rendezvényeken vettünk részt, iskolákba vittük el a tollat és 1 évig üzemeltetütnk egy 3D GyurmaLab nevű kreatív műhelyet is, ahol gyermekek ismerkedhettek mind a 3Doodlerrel, mind a nyomtatókkal, mind a Leopoly.com világával. A GyurmaLab sajnos 2015 januárjában bezárt, de szakköröket, bemutatókat még most is tartunk, és a 3D nyomtatótoll iránti lelkesedésünk sem csökkent.
Úgy tűnik másoké sem, mivel a WobbleWorks csapata tavaly megismételte a Kickstarteren elért sikereit és egy újabb kampány során ismét millió dollár fölött gyűjtöttek a 3Doodler továbbfejlesztett evrziójának kivitelezésére. Mi pedig nem tétováztunk, 2015. nyarától már nálunk is kapható az új 3Doodler 2.0, ami való igaz, hogy még az idősebb testvérénél is jobb lett!

A nyomtatótoll közössége

Igyekszünk minél több csatornán elérhetővé tenni a nyomtatótollat, s mindeközben figyelemmel kísérni a felhasználást és megjeleníteni az alkotók műveit akár itt a honlapon, akár a közösségi médiában.
A 3Doodler leglelkesebb tulajdonosai a művészetek, design, kézmővesség, oktatás, illetvemérnöki területekről érkeznek. Így a használati tárgyaktól, a kiegészítéseken át az önálló dísztárgyakig rengeteg elképzelést láttunk már valóra válni a 3Doodlerrel.