3D nyomtatótoll

A 3Doodler Create+ a világ legnépszerűbb 3D tollának legújabb modellje

A 3Doodler Create+ a világ legelső és legnépszerűbb 3D nyomtatótollának 2018-as, legújabb modellje, amely alkotó lelkek, művészek, tervezők és hobbi kézművesek igényeit szem előtt tartva készült. Az újratervezett és 3D tollban egyedülálló, kettős alapanyag meghajtás mellett még száz meg száz apróbb módosítást kapott, amelynek köszönhetően egy még erősebb, megbízhatóbb, intuitív eszköz lett az eredmény.

Az amerikai fejlesztésű, minőségi 3D toll kompakt, filctoll méretű és nagyon könnyű használni: a felmelegített műanyag, amit kiereszt, szinte azonnal megköt és stabil struktúrát alkot, ahogy elhagyja a tollat. Hobbi vagy munkahelyi alkalmazásra is tökéletes, mivel egyedi használati tárgyak, összetett művészeti projektek, de gyors 3D skiccek is pillanatok alatt rajzolhatók vele.

Bár forró hegye miatt a gyártó a szabályozások szerint 14 év fölé sorolja be, mi nyugodt szívvel ajánljuk már 10-11 éves kortól. A 3Doodler Create+ tollal valóban tartós műanyagtárgyak alkothatók. Rengeteg színű és különböző tulajdonságú anyagszál és kiegészítő teszi hosszú távon izgalmassá és változatossá a vele való munkát.

Hogyan működik?

Rajzolás során a 3Doodler folyamatosan ereszti ki a felmelegített műanyagot, ami gyorsan lehűl és erős, stabil szerkezetté szilárdul. Ez teszi lehetővé számodra, hogy formai megkötések nélkül, közvetlenül a levegőbe rajzold meg az ötleteid!

A 3Doodlerezők többsége egyből át tudja rajzolni a papíron lévő sablont és már pár óra gyakorlás után bonyolultabb tárgyak készítésére is képes.

Könnyű, mint az egyszeregy!

A legpraktikusabb, ha mindig rajzolunk egy fix, a papírhoz vagy más felülethez tapadó alapot, amelyre építkezhetünk. Ezután erre állíthatsz egyenes vagy girbe-gurba oszlopokat, amelyekhez utána csatlakozhatsz és akár egyre magasabbra építkezhetsz!

Elképesztően sokoldalú alkalmazhatóság

Akár hobbi vagy munka az alkotás, a 3Doodler Create a legváltozatosabb 3D nyomtatótoll, amit széleskörűen lehet alkalmazni. A művészeti projektektől a DIY megoldásokon, lakberendezéseken és modellezésen át a háztartás körüli javításokig alkalmazható. Belépő a 3D nyomtatás világába számítógépes ismeret szükségessége nélkül, óriási kreatív szabadsággal, ahol a nyomtató feje a kezünkben lévő toll, a program, amit követ, pedig a fejünkben lévő elképzelés.

3Doodler Create a sajtóban

Hálás feladat lehet ilyen, vadiúj, izgalmas kütyüket tesztelni igaz? Nézd meg, hogyan boldogultak vele kicsik és nagyok a hazai sajtóban!

A legjobb 3D nyomtatótoll

A 3Doodler ötödik és legújabb generációja, a 3Doodler Create+ számos technikai finomítással a világ legnépszerűbb és legfejlettebb3D nyomtatótolla. Gyors, zökkenőmentes és élvezetes vele a 3D tárgyalkotás. Nem maszatol és nem csinál koszt az asztalon, mint a műgyantával működő 3D tollak. Minőségi belső kialakítása folyamatos anyagáramlást és gondtalan tárgyalkotást tesznek lehetővé, hogy szabadon szárnyaljon minden doodlerező kreativitása.

bubble_1

Nyomtatószálak színes választéka

Válogass a vidám színválogatásoktól, az elegáns feketén át a világító és flexibilis szálakig. A 3Doodler Create+ hosszú távon szórakoztató és változatos a különböző tulajdonságú anyagoknak köszönhetően.

bubble_2

Kiegészítők a legjobb élményért

Webshopunkban asztali tartót, 6 darabos fúvóka szettet, illetve Party projekt kitet is választhatsz a 3D tollad mellé. A 3Doodler Create+ 3D tollal a legegyszerűbb és a legösszetettebb ötleteidet is megvalósíthatod.

Contains_image_CREATE

A csomag tartalma

A 3Doodler Create+ kék és fehér színben rendelhető. Az alapcsomag része 3×25 anyagszál, ami akár 7-10 órányi folyamatos 3D rajzolgatást is biztosít számodra. A csomagban még hálózati adaptert, használati utasítást, egyszerű tisztító eszközöket és 5 rajzprojekt lépésről-lépésre leírását is megtalálod, hogy könnyű legyen az indulás!

Beszerzési pontok

Akár már ma rajzolhatsz vele!

Személyesen a 1134 Budapest, Angyalföldi út 5./B I. emeletén lévő irodánkban vásárolhatod meg.

Ha ennél kényelmesebben szeretnéd, akkor online is megrendelheted!

Milyen készségeket fejleszt?

Az alkotás önbizalma mellett fejlődik a kreativitás, a térlátás, illetve a koordinációs,  a finommotoros és a mentális rotációs készség is.

Ha a munka világából merítünk példát, akkor az időhatékony 3D skiccelést vagy a tárgy javítást emelnénk ki.

Fejleszd kézügyességed és térlátásod!

Több mint ezer gyerek és felnőtt tesztelte már itthon a 3Doodler Create-et, akik a szórakozás mellett kiemelték, hogy ezáltal könnyebben megértették a térbeli tervezés és a 3D nyomtatás világát is.