3D nyomtatótoll

A 3Doodler Create a világ legjobb 3D nyomtatótolla

A 3Doodler Create a világ legelső és legnépszerűbb 3D nyomtatótolla. Az amerikai fejlesztésű, minőségi 3D toll kompakt, filctoll méretű és nagyon könnyű használni: a felmelegített műanyag, amit kiereszt, szinte azonnal megköt és stabil struktúrát alkot, ahogy elhagyja a tollat. Hobbi vagy munkahelyi alkalmazásra is tökéletes, mivel egyedi használati tárgyak, összetett művészeti projektek, de gyors 3D skiccek is pillanatok alatt rajzolhatók vele.

Bár forró hegye miatt a gyártó a szabályozások szerint 14 év fölé sorolja be, mi nyugodt szívvel ajánljuk már 10-11 éves kortól. A 3Doodler Create-tel valóban tartós műanyagtárgyak alkothatók. Rengeteg színű és különböző tulajdonságú anyagszál és kiegészítő teszi hosszú távon izgalmassá és változatossá a vele való munkát.

Hogyan működik?

Rajzolás során a 3Doodler folyamatosan ereszti ki a felmelegített műanyagot, ami gyorsan lehűl és erős, stabil szerkezetté szilárdul. Ez teszi lehetővé számodra könnyedén a végtelen formai és tárgyi lehetőséget! A 3Doodlerezők többsége egyből át tudja rajzolni a papíron lévő sablont és már pár óra gyakorlás után bonyolultabb tárgyak készítésére is képes.

Elképesztően sokoldalú alkalmazhatóság

Akár hobbi vagy munka az alkotás, a 3Doodler Create a legváltozatosabb 3D nyomtatótoll, amit széleskörűen lehet alkalmazni. A művészeti projektektől a DIY megoldásokon, lakberendezéseken és modellezésen át a háztartás körüli javításokig alkalmazható. Belépő a 3D nyomtatás világába számítógépes ismeret szükségessége nélkül, óriási kreatív szabadsággal, ahol a nyomtató feje a kezünkben lévő toll, a program, amit követ, pedig a fejünkben lévő elképzelés.

3Doodler Create a sajtóban

A legjobb 3D nyomtatótoll

A 3Doodler harmadik és legújabb generációja, a 3Doodler Create 100+ technikai finomítással a világ legkeresettebb 3D nyomtatótolla. Gyors, zökkenőmentes és élvezetes vele a 3D tárgyalkotás. Nem maszatol és nem csinál koszt az asztalon, mint a műgyantával működő 3D tollak. Minőségi belső kialakítása folyamatos anyagáramlást és gondtalan tárgyalkotást tesznek lehetővé.

bubble_1

Nyomtatószálak színes választéka

Válogass a vidám színválogatásoktól, az elegáns feketén át a világító és flexibilis szálakig. A 3Doodler Create hosszú távon szórakoztató és változatos a különböző tulajdonságú anyagoknak köszönhetően.

bubble_2

Kiegészítők a legjobb élményért

Webshopunkban asztali tartót, 6 darabos fúvóka szettet, illetve DoodlePadet is választhatsz a 3D tollad mellé. A 3Doodler Create-tel a legösszetettebb ötleteket is megvalósíthatod.

Contains_image_CREATE

A csomag tartalma

A 3Doodler Create alapcsomag része 2×25 anyagszál, ami akár 5-6 órányi 3D rajzolgatást is biztosít számodra. A csomagban még hálózati adaptert, használati utasítást és egyszerű tisztító eszközöket is találsz.

Beszerzési pontok

Akár már ma rajzolhatsz vele!

Személyesen a 1134 Budapest, Angyalföldi út 5./B I. emeletén lévő irodánkban vásárolhatod meg.

Ha ennél kényelmesebben szeretnéd, akkor online is megrendelheted!

Milyen készségeket fejleszt?

Az alkotás önbizalma mellett fejlődik a kreativitás, a térlátás, illetve a koordinációs,  a finommotoros és a mentális rotációs készség is.

Ha a munka világából merítünk példát, akkor az időhatékony 3D skiccelést vagy a tárgy javítást emelnénk ki.

Fejleszd kézügyességed és térlátásod!

Több mint ezer gyerek és felnőtt tesztelte már itthon a 3Doodler Create-et, akik a szórakozás mellett kiemelték, hogy ezáltal könnyebben megértették a térbeli tervezés és a 3D nyomtatás világát is.