Kreatív oktatási módszer

Kreatív oktatás,
megkönnyített tanulás

Tananyagok

A 3Doodler oldaláról letölthető tantervek és anyagok arra hoznak példákat és ötleteket, hogy hogyan vezessük be a 3Doodler használatát osztálytermekben, könyvtárakban, múzeumokban, kreatív műhelyekben vagy közösségi alkotóterekben. Minden anyag angolul regisztráció nélkül, ingyenesen letölthető.

3Doodler EDU tananyagok

Már használtad a 3Doodlert a tanteremben?

Szívesen hallanánk a történeted! Írj nekünk a 3doodler@freedee.hu e-mail címre!

Oktató vagy?

Vezesd be a 3D nyomtatást és a kreatív oktatást a Te iskoládban is! A 3Doodler oldalán hétről hétre több workshop, projekt és tervezői versenyötletekből válogathatsz és inspirálódhatsz a 3D nyomtatótollak tantermi alkalmazását illetően. A 3Doodler EDU csomagjai mostantól 6, illetve 12 darabos kiszerelésben is rendelhetők. Árajánlatunkat a 3doodler@freedee.hu email címen kérheted.
Nézz körül a 3DTech az Iskolákban oldalon, ha az is érdekel, hogyan alkalmazzák a 3D nyomtatókat és szkennereket a hazai iskolákban!

Kérdésed van?

Lépj velünk kapcsolatba a 0670 600 3783 telefonszámon vagy a 3doodler@freedee.hu e-mail címen!

Kérj tőlünk EDU híreket és anyagokat!

3doodler csomag
  • Elköteleződés

  • Oktatási anyagok

  • 1 év garancia

Az EDU csomagról

A FreeDee-nél 3D nyomtatási szolgáltatóként, és 3D nyomtatók, szkennerek és a 3Doodler forgalmazóiként mindig fontos volt számunkra a jövő technológiáinak oktatása. Rendszeres workshopjainkon túl több, mint egy évig üzemeltettünk egy 3D GyurmaLab nevű kreatív műhelyt, amiben főként gyerekek és fiatalok ismerkedhettek a 3D nyomtatással és próbálhatták ki a 3D nyomtatótollakat. Ezidő alatt többször tanúi lehettünk, hogy fiatalok, tanulók és tanárok mennyi fantáziát látnak ebben az eszközben és milyen színes palettán tudják használni a javító szerszámtól a kreatív oktatási eszközig. Nem meglepően partnerünk, a 3Doodler csapata osztja a tapasztalatainkat és egyre több anyaggal egészítik ki a mi tudásunkat, ezzel segítve, hogy a 3Doodler a lehető legtöbbet tegyen hozzá az oktatás színesítéséhez és újradefiniálásához.
Ennek köszönhetően alakult ki az EDU csomag, amely tartalmát közel 40%-os engedménnyel kínálunk tanítók, múzeumok, kreatív műhelyek részére. Ez a csomag 6 vagy 12 tollal és kiegészítőkkel elegendő, hogy lekössön egy szakkört vagy egy osztályt. A felhasználás bevezetését ingyenesen letölthető segédanyagokkal támogatja a 3Doodler csapata, amit mi is igyekszünk kiegészíteni, magyarul is elérhetővé tenni. Ha vásárolni szeretnél egy EDU csomagot, webshopunkon megteheted, kérdéseiddel pedig keress minket bátran a szabo@freedee.hu e-mail címen!

Tehát, mi van az EDU csomagban?

Az EDU csomagok a webshopunkon is megrendelhetők, ahol tételes terméklistát is találsz!

12 db 3Doodler 3D nyomtatótoll. A világ első és szerintünk legjobb nyomtatótolla, amellyel szó szerint a levegőbe rajzolhatunk.

48 csomag, összesen 1200 anyagszál az alkotáshoz különböző színekben és anyagokból (PLA, ABS).

12 db 3Doodler asztali tartó. A tökéletes és látványos hely a 3Doodler és az anyagszálak tárolására.

4 db fúvóka szett a végtelen kreativitásért saját tartóval. Minden szettben 6 különböző tollhegy van.