Itt a világ első 3D tollának legújabb modellje, a 3Doodler Create+ !

Bg Hero Clean 1

Itt a világ első 3D tollának legújabb modellje, a 3Doodler Create+ !

A világszerte legnagyobb számban eladott 3D toll ismét jobb lett.

 

A világ első 3D tollának feltalálója, a 3Doodler ismét fejlesztett népszerű termékén és piacra dobta a 3Doodler Create+ nyomtatótollat, amely Magyarországra is megérkezett épp időben, hogy karácsonyi telitalálat legyen fiatalok és alkotó lelkű felnőttek számára is. A 3Doodler Create+ tollal való munka nemcsak móka és művészet lehet, de barkács és DIY projektekhez is tökéletes választás, valamint készségfejlesztő oktatási feladatok során is széles körben alkalmazzák. Tagadhatatlan, hogy teljesen leköt kicsiket és nagyokat.

 

Hogyan működik, miben lett jobb? Ebben a videóban a fejlesztők mesélnek a 3Doodler Create+ képességeiről.


A 3Doodler már több mint 1,4 millió eladott, a 3D nyomtatók elvén működő 3D tollal büszkélkedhet, aminek köszönhetően talán ők az a vállalkozás, amely a világon a legtöbbet tett a 3D nyomtatás technológiájának, ismeretének széleskörű terjesztéséért. A 3Doodler Create+ kettős meghajtású kialakításával még egyszerűbb, elakadásmentes alapanyagadagolást, zökkenőmentes ki- és betöltést tesz lehetővé bármely alapanyaggal. A tervezők a fűtés és néhány automata funkció újra tervezésével még tovább növelték az alkotóeszköz teljesítményét, biztonsági, automata elalvás funkciót építettek be, növelték a gyors és lassú rajzolási mód közti sebességkülönbséget, és 0-24 vevőszolgálatot vezettek be, ha mégis valamilyen problémába ütköznének a felhasználók. Nem utolsó sorban a csomagolás is izgalmasabb lett.

 

3Doodler Create+ 3D tollak kék és fehér színben

A 3Doodler Create+ 3D tollak kék és fehér színben rendelhetők.

 

„Itt az ideje, hogy az egyre magasabb színvonalú termékeknek hála nagyobb presztízse legyen a széles körben is elérhető 3D nyomtatóknak és 3D tollaknak” – mondta Maxwell Bogue, a 3Doodler egyik alapítója – „A gyengébb minőségű, korai generációs termékek ideje lejárt, már nem elfogadhatók a közösség és a végfelhasználók számára. A 3Doodler Create+ 3D nyomtatótollat úgy raktuk össze, hogy még az elődjénél is könnyebb, intuitív legyen vele az alkotás már a legelső mozdulatoktól kezdve. Azt szeretnénk, hogy a 3Doodler 3D tollak mindenféle erőfeszítés és probléma nélkül ’csak működjenek’, a felhasználóknak pedig minden ideje csak az alkotásra koncentrálódhasson.”

 

3DOODLER CREATE+

A világ első és piacvezető 3D nyomtatótollának legújabb változata, a 3Doodler Create+ alkotók, művészek, tervezők és hobbi kézművesek igényeit szem előtt tartva készült. Az újratervezett és 3D tollban egyedülálló, kettős alapanyag meghajtás mellett még száz meg száz apróbb módosítást kapott, amelynek köszönhetően egy még erősebb, megbízhatóbb, intuitív eszköz lett az eredmény. Bruttó 29 900 Ft-os bevezető árral a 3Doodler Create+ 3D toll esetében valóban a korábbi modelleknél jóval elérhetőbb árú termékről beszélünk, amely magas minőségű, könnyen használható és pillanatok alatt felkorbácsolja a kreativitásunkat.

Rajzolás 3Doodler Create+ 3D tollal

Rajzolás 3Doodler Create+ 3D tollal

A 3Doodler Create+ újdonságai:

  • az első kettős meghajtású rendszer 3D tollban
  • PLA, ABS és FLEXY alapanyagokra optimalizált, szinte 100%-ig elakadásbiztos
  • automata alapanyag-visszahúzás, hogy megelőzze az anyag folyását
  • Új fűtési algoritmus
  • Pontosabb és jobban elkülönített gyors és lassú fokozat
  • Automata alvás funkció
  • Fényes, egyszínű design kék és fehér kivitelben
  • Több alapanyag a dobozban
  • Egy új, doodlerező útmutató kézikönyv
  • 24/7 gyártói ügyfélszolgálat

 

3Doodler Create+ kettős meghajtás

A 3Doodler Create+ kettős meghajtású alapanyag adagoló rendszere.

 

„A 3Doodler Create+ mutatja az elköteleződésünket, hogy a többség számára elérhető 3D nyomtató eszközöket hozzunk létre” – mesélte Daniel Cowen, társalapító. „A Create+ megbízhatóbb, könnyebben kezelhető és élménydús belépőt biztosít mindenki számára egy izgalmas, új technológia világába.”

 

Mostanra a 3Doodler tollak világszerte összehoztak egy közösséget, a kreatív alsó tagozatosoktól kezdve a professzionális művész szcénáig vannak szerelmesei a kézi 3D nyomtatásnak. Az alkotó folyamat produktuma pedig szinte volt már minden: ruhák, építészeti modellek, szobrok, telefontokok, pénztárcák és virágok is készülnek 3Doodler nyomtatótollakkal. Ahogy az otthonokba, úgy az osztálytermekbe is betörtek a 3D tollak, ahol a tapasztalati tanulás és az alkotás lehetőségével kötik le a fiúkat és lányokat egyaránt.

Mostmár rajtad a sor, próbáld ki te is! Kiváncsian várjuk, Te mit fogsz alkotni.