3Doodler az idei játék, oktatási eszköz és legjobb karácsonyi ajándék toplistákon!

Unnamed

3Doodler az idei játék, oktatási eszköz és legjobb karácsonyi ajándék toplistákon!

A 3Doodler izgalmas lehetőségei világszerte számos elismerést hoztak a 3D nyomtatótoll megalkotóinak. A neves edukációs, tech és játék kategóriákban szerzett termékdíjakon túl ott szerepel a toll a legígéretesebb, innovatív és kreatív karácsonyi ajándékokat felvonultató listákon is.

Ami a hazai véleményeket illeti, a 3Doodler 3D toll a HVG terméktesztje szerint is magával ragadó alkotóeszköz, egyfajta kapudrog a tárgyalkotás világába. A kreatív fiatalok akár 8 éves kortól kezdve lebilincselő módon és egy újfajta dimenzióban élhetik ki a kreativitásukat. Ezzel a kreatív alkotóeszközzel percek alatt kezükbe vehetik az ötleteiket.

A Tech2.hu is kipróbálta a kézi 3D nyomtatót, melynek működési elve hasonlít a nagyobb 3D nyomtatókéhoz. Ők is klassz dolgokat alkottak vele mindössze néhány óra alatt és teljesen lektötötte a tesztelőt, pedig egy felnőtt férfiról beszélünk. És ez a lényeg, a 3Doodler korosztálytól függetlenül izgalmas eszköz, ami magával ragadja az alkotót. Egy hosszabb videó is készült a Tech2.hu tesztjéről:

Azonkívül, hogy ajándékokat, dísztárgyakat, további játékokat készíthetünk vele, rengeteg más módon lehet hasznosítani, például törött műanyagokat lehet vele pótolni, foltozni vagy meglévő tárgyakat feldíszíteni és új életet lehelni beléjük. Sokoldalúsága tényleg csak rajtunk múlik – nincs kizárva, hogy egyetlen 3Doodler tollal a teljes családot meg tudjuk ajándékozni. Csak néhány ötlet a rajzolt képkeret, a versből épített váza, a mobiltelefontartó, a FLEXY 3Doodler toll anyagszálakből pedig viselhető nyakkendő, ékszer vagy pólóminta.

maxresdefault